Nous programes de ràdio i TV

Sembla que a Google han reconegut i reparat la pana i he pogut pujar el darrer 30%. Ja hi són tots… supòs.

Ítaca

El proper divendres parlarem del Windows Vista, ha!

El dia 3 estava enfebrat, amb grip. Ho veia tot espès i no vaig avisar a producció que mostraria un ordinador de mà, un detall que tampoc no vaig posar al guió. Són bons, reaccionaren ràpid i no va importar repetir-ho. Aquí trobareu els programes sencers, d’una hora de duració cadascun:

Mallorca en Xarxa

Aquests són els darrers programes que hem fet a Ona Mallorca:

  • 02-03-2007: Parlem amb n’Andreu Llabrés, director comercial d’Amic Hotels a hola-amic.com i per telèfon amb Enrique Dans, professor de l’Instituto de Empresa i blogaire.
  • 09-03-2007: Ens visiten na Bel Bestard, presentadora de televisió i artista, i el Javier Matesanz, crític de cinema i home de teatre.

Aquí trobareu els programes per a devallar-los en format Vorbis dins un arxiu Ogg, o en mp3, una cosa carregada de patents que retgiren.

Les gravacions encara no són des del servidor nou i tenen renou. M’han dit, conten, que el canvi està gairebé a punt. Sembla que hi haurà novetats interessants tant per la ràdio com la televisió del Consell de Mallorca. Una pista: la cosa comença amb O i acaba amb G, tant pel àudio com pel vídeo.

Entrades relacionades

4 Comentaris

  1. Benjamí, tens l’enllaç d’hola-amic malament.

  2. Rafel: arreglat, gràcies.

    Misteris, va tenir el mateix «typo» a la web de la ràdio, i ho vaig arreglar. Ahir vaig copiar el codi del web de la ràdio. O van tornar una còpia enrere o no quan ho vaig modificar va fallar en guardar-ho i no me’n vaig adonar. També he «tornat» a arreglar el del web de la ràdio.

  3. Els programes del dia 9 estan malament i no està sencer el del dia 2.

  4. Gràcies, Miquel. Estan pujant un altre pic, mem si aquesta vegada queden bé i llevaré les marques «vídeo romput». Darrerament Google Vídeo està un poc moix.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.