Pepe Rubianes a Petra

Hem anat a veure el Pepe Rubianes al Teatre Municipal de Petra «Es Quarter». ÿs la darrera temporada del «Rubianes solamente», que ja té 10 anys. El teatre estava ple: té capacitat per a 380 persones i n’hi havia 400, han afegit cadires. Encara no havia vist l’edifici, un teatre modern i còmode inaugurat el desembre de l’any passat. El servei també va ser bo: una cridada i reservaren les entrades, que guardàven en un sobre sense cap pagament a la bestreta. Si no ens presentàvem, les vendrien a algú altre.

Calia esperar qualque comentari del Rubianes per mor d’els problemes que té amb les declaracions del gener passat al programa «El Club», de l’Albert Hom a TV3, i el comentari ha caigut. Ha dit que compartia protagonisme amb el Papa: «él tiene problemas con la jihad islámica y yo con la jihad hispànica». Idò sí, ja és això.

Entrades relacionades

2 Comentaris

  1. Anit a Palma va començar dient Ayer en Petra vino el Papa⿦. A fora esperava un grup d⿿asalt de DemocraciaNacional amb una pancarta dient Rubianes, la puta será tu madre. Aquests segur que estaran contents que la princesa torni a estar prenyada, no? ^_^

  2. Fa molt temps que viu del mateix cuento. Li ha anat de perles la seva relació tempestuosa amb el PP de Madrid.

Deixa un comentari