iPod SHU FFL

Sembla que Apple ha treut un nou producte: l’iPod SHU FFL. ÿs un poc més barat que l’iPod Shuffle i és comprensible: pel nom sembla que està fet a la Xina Popular.

Compartir

Entrada anterior
iMagine
Entrada següent
Intervenció al «tal com som» d’IB3

4 comentaris. Leave new

  • Aunque no es el tema, quiero protestar enérgicamente, con aporreo del teclado incluido, por qué se permite votar negativo una denuncia real de spam:

    http://meneame.net/story/pp-salamanca-vuelve-exhibir-manera-partidista-vencereis-pero-no-conven#comment-9

    Un cordial saludo, sin aporreo…

    Respon
  • #1 per què es permet votar negatiu? Perquè es permet la llibertat de pensament i expressio. «Se siente», si això no encaixa en els teus ideals de món.

    Respon
  • A ver Benjamí, no cojas el rábano por las hojas. No critico que cada uno vote lo que le salgas las pelotas/ovarios, sino que cuando se produzca spam, SEGUN LAS NORMAS DE MENEAME, no actuéis en consecuencia. Así de simple, nada de chorradas de si no encaja en mis ideas,que si la libertad de expresión… que no he cuestionado en ningún momento.

    Y ya ni saludo que no te lo mereces pues no correspondiste al mío. XD

    Respon
  • No tenc res que afegir ni aclarir. Em preguntes perquè es permet votar negatiu un comentari i jo t’ho contesto. Ara vols que prengui mesures contra l’usuari M-Kay perquè envia molts pics la La Voz de Salamanca amb prou èxit, ho entenc bé?

    Sobre la salutació: amb les dades que deixes, clarament falses, no sé amb qui parlo quan irromps amb un off-topic dins en una altre conversa, la d’aquest blog, fotent renou amb unes demandes gens clares i força desordenades. Si vols un tracte exquisit comença’l tu. No trobes?

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.