Sis anys sense el mestre

Demà farà sis anys que es va morir l’amic i mestre en Jordi Vendrell.

Aprofito per a penjar el seu primer article al primer número de la primera revista sobre Internet, la .net conexión [1] [plana 1, plana 2].

No fa gaire el recordaren a la Universitat Pompeu Fabra, aquí hi trobareu la crònica. La publicació de la darrera emissió de l’Orquestra també va tenir prou èxit.

Tenc una cinta de bobina oberta, tipus Revox, amb els jingles del Lloro. Me la van passar per allò què sol passar: «a veure què en pots treure, tu que ets informàtic». La idea és convertir-ho a bits, però a Mallorca encara no he pogut trobar cap magnetòfon d’aquesta casta. L’ideal seria trobar un lloc on pugui anar-hi jo, directament, i digitalitzar-la a quatre mans, perquè no voldria pas que es perdés. He escannejat el paper amb la llista de jingles que hi ha dins la caixa de la cinta [cara A, cara B].


[1] de Zinco Multimedia, on hi vaig començar a escriure perquè el Jordi m’hi va presentar. Primer fou a la PC Format i més endavant per la .net conexión també: el consultori i almanco un article cada mes. Allà hi vaig conèixer un altre mestre, l’Alfred Comin, aleshores el cap editorial. Ho va deixar quan les revistes passaren a MC Ediciones, una olla de grills amb caspa.
L’article i el paper són a un ordinador darrere una ADSL vulgaris 1.1, disculpau si no baixen prou ràpid.

Compartir

Entrada anterior
Guia en català per l’Amarok
Entrada següent
Moo MiniCards

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.