Amb Sogecable a la cabina dels germans Marx

Sogecable ens demana que llevem del menéame un vídeo que ningú no ha publicat allà –i per deixar un bon regust d’alegria i positivisme, insinuen plets a la darrera frase de la carteta.

Al menéame només ha passat que un usuari va esmentar, lincar, contar, citar o explicar que un blog mostra aquest vídeo del YouTube. Tot seguit altres internautes ho votaren i comentaren (amb més o manco fortuna i gràcia).

Si a Sogecable volen que ningú no vegi un vídeo seu publicat a YouTube, han d’escriure a YouTube demanant-los-hi que el llevin. ÿs de guió de Barrio Sésamo.

Potser Sogecable no ha enviat cap reclamació –amb insinuació de plet– a YouTube per què Cuatro hi té un acord?

O és per què el vídeo de YouTube pugui sortir al blog de la Cadena SER, que és germana de Sogecable al grup PRISA? [1]

També podria ser que a Sogecable estiguessin emmerdats fins el coll amb aquest vídeo. En aquests casos el millor es no obrir la boca perquè el sabor d’això espès i marró que us envolta us agradarà gens, al·lotets. De moment la blogocosa ja hi ha renou i no precisament de mamballetes a Sogecable. ÿs el que te enviar cartetes insinuant plets només per lincar, esmentar, contar, citar o explicar allò que hi ha a Internet.


[1] He guardat la plana de blog amb PDF. També la pantallada, car al PDF no s’hi pot veure el vídeo perquè la impressora PDF no recull aquesta part.

Entrades relacionades

3 Comentaris

  1. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » Més programes [prestigiosos] de ràdio i tele

  2. Hola,

    El video ja no és pot veure perquè youtube l’han tret. A canvi mostren el missatge:
    “This video is no longer available due to a copyright claim by Web Cuatro”

  3. Eduard: gràcies per l’avís. Què n’era de fàcil començar per aquí en comptes de fuar missèrs.

Deixa un comentari