Atrapat en un rínxol al web del Govern

Vull contactar amb l’Oficina del Canvi Climàtic, i em porta cap a un formulari que no funciona. Si vull explicar que no funciona, tots els enllaços «contacte» del web del Govern porten cap al mateix formulari que no funciona. Hi som atrapat, com un Bill Murray qualsevol, però sense l’Andie MacDowell fent-me companyia –tampoc no passa res, sembla un poc poma.

A la portada hi veig un clic cap una plana on expliquen que tot plegat hauria de funcionar de luxe amb els navegadors que tenc, el Firefox i el Konqueror. Però no aplica al meu cas. O potser sí, i hores d’ara els he enviat una dotzena de formularis. Si és així em sap greu, però al meu costat no he detectat pas cap senyal de vida.

Aquí teniu la pantallada amb l’error que dóna el Firebug, una extensió del Firefox per a informàtics –i afegitons– que va prou bé per a trobar errors de programació de planes web. Potser ajuda, i aquest apunt serveix de contacte per passiva. Chissà chi lo sa!

Compartir

Entrada anterior
Tema Misty Look en català pel WordPress
Entrada següent
Experiments televisius

2 comentaris. Leave new

  • ÿs raro… me consta que s’ho miren bastant. De fet amb el mateix firebug, si fas un watch de document.formQueixa.fldQSSI[1].checked veuràs que té valor.

    Té pinta d’error en lloc de problema de compatibilitat.

    Hi ha una adreça de correu per suport de la CAIB. L’he estada cercant al web, però no surt, només hi ha un telèfon.

    Massa feina per a que un ciutadà de bona fe els avisi de l’errada. Amb un poc de sort llegeixen el teu apunt.

    Respon
  • Paco: sí, m’ha semblat un error.

    M’ha sorprès gratament veure coses com ara el Konqueror a la llista de navegadors.

    Aquest apunt és una forma d’avisar per què ho arreglin: a Mallorca els graus de separació són prou minsos perquè hi hagi possibilitats que amb això se n’assabentin. I si no és per aquí, per algú altre (au obvietat!). Però havia de posar-hi els meus 5 cèntims i no he trobat cap altre forma alternativa de contactar –jo també ho trobo prou complicat.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.