Entrevista al Diari de Barcelona

Aquest blog

Amb motiu de la FesInternet, al diari de Barcelona van entrevistar 15 blogaires [1], un cada dia. La directora, l’Anna Solana, em va demanar què significava per a mi el fet d’escriure a un blog.

Escriure un blog significa explicar històries quan penso que hi puc aportar alguna cosa. L’objectiu és que sigui útil als visitants, però a mi també, perquè els seus matisos m’ajuden a depurar les idees. Poden expressar-los mitjançant comentaris i retroenllaços, que sovint també són un regal. Amb tot plegat pretenc influir sobre qüestions que, al meu parer, encara no estan prou comptades i debatudes. Històries en les quals encara hi ha molta feina a fer.

Aquí hi trobareu [2] la resta. No han retallat res del que vaig dir. Pel meu gust al títol li falta el «comptades i» abans del «debatudes» car és una frase feta. Però no és gens important, gràcies per tenir en compte aquest lloc!


[1] No he sabut trobar l’índex de totes les entrevistes. Sembla que surten cercant-hi la paraula blog i fixant-se en les dates del FesInternet (2 al 17 de maig del 2006).
[2] El web del diari pot donar problemes amb alguns navegadors. Sembla que usen la mateixa eina que El Plural i ADN. Aquí en vaig parlar.

Compartir

Entrada anterior
Aquesta és la festa d’una nació?
Entrada següent
Gran èxit del .cat a les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.