God save the republicans! (Deu arxivi els republicans)

Em refereixo a un parell de republicans del partit del George W. Bush, perquè la cosa sembla que està causant problemes cognitius importants. Això o que el blog és una sàtira de la fina.

Per a fer crítiques contundents no hi ha res com portar les històries fins a l’extrem. ÿs el que sovint em fa dubtar de les intencions reals de qualque diari 😉 –ai, ara no se perquè he recordat l’article en llegir l’apunt ultrarepublicà.


Vist aquí.

Compartir

Entrada anterior
Ràdio: un parell de Mallorca en Xarxa
Entrada següent
RSS al Diario de Mallorca

4 comentaris. Leave new

  • Ostres, volia destacar algún dels paràgrafs de la noticia sobre el .cat, però tots sou prou bons i no em decideixo. Quins desastres!

    😀

    El que em demano jo és a quin periodista se l’hi acut demanar la opinió sobre els .cat al president dels restaurants de la Llonja.

    (llegint el final de la noticia…)->Quina importància te que el que en pensi el paio aquest sobre els dialectes i les famílies lingüístiques? Si enlloc de dir que les ‘modalitats lingüístiques de Balears’ són derivades del català arriba a dir que ho són del japonés, ja em veig canviant tota la història a la wikipedia i totes les editorials reimprimint enciclopèdies a les totes.

    “[…] pese a admitir que originariamente el mallorquín y las otras modalidades lingüísticas baleares fueran dialectos del catalán.”
    Ostres, al final ha confesat el crim.

    Respon
  • Crec que és absolutament impossible dir més barbaritats en un article d’un “diari”.

    Això és el que vol la societat per la nostra Illa quan va a votar?

    Respon
  • Tant al “periodista” com al Herrero aquest, lis han de fer un monument!! Això es diu cultura general i el demés son històries rares. Amb dues paraules im-presionant.

    Respon
  • En Bibiloni també en parla, però ell més directament ;).

    En Llorenç també comenta un altre articlet que tira d’esquena.

    EnGuillem: ho va votar molta gent, però sembla que no abastament com per guanyar, a Mallorca. Ho dic perquè el final som més equilibrats que el que aquestes coses fan semblar, per renoueres.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.