Mallorca en Xarxa: Gabriel Bibiloni

de bloc a blogEns va visitar en Gabriel Bibiloni, filòleg i blocaire blogaire a can bibiloni.net.

El vam convidar perquè ens expliqués perquè cal dir blog i no blog. També vam parlar de la semàntica de les noves tecnologies –per les que cal trobar noms abans que siguin velles– i de la secció «Materials de construcció» del seu web.

Si feu clic a la imatge obrireu, a una finestra nova, un article d’en Gabriel publicat al nº 53 de la revista Llengua Nacional. Està desat en PDF i només pesa 135 KB. La imatge és del seu blog. No us perdeu els apunts que hi publica, sobretot si trobau que «palla seca» o «burro català» està ben dit.

Els arxius d’àudio del programa (en Ogg i mp3) són a les entrades del dia 2.

El dia del programa, 2 de desembre, coincidia amb el 24è aniversari de na Birtney Spears, que és exactament una setmana més més jove que na Barbara i na Jenna Bush, dues bessones que, tal com explicàvem la setmana passada –el dia del seu aniversari– van néixer 9 mesos i 3 dies després que n’Antonio Tejero assaltés el Congreso de los Diputados. Ens tornem a preguntar: té qualque relació? seguim sense saber-ho, perquè no fem feina ni a Operacion Triunfo ni pel Michael Moore, sinó al Mallorca en Xarxa, un programa per posar afegitons a les noves tecnologies abans que siguin velles.

Compartir

Entrada anterior
Noticies rectificades a VilaWeb i La Farga
Entrada següent
FON: on són els puristes?

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.